INTEGRITETSPOLICY

EU:s dataskyddsförordning ”General Data Protection Regulation”
GDPR ersätter den svenska Personuppgiftslagen. Mycket är sig likt, men dina rättigheter som enskild medborgare har stärkts och kraven har ökat på hur företag får behandla dina personuppgifter.
För att anpassa oss till GDPR har vi uppdaterat Smadi Design företag juridiska namn tillsammans med vår webbshopp www.nordicbutik.com  dataskyddspolicy.
I policyn beskriver vi bland annat vilka typer av personuppgifter vi hanterar och hur länge vi sparar dem, vilka rättigheter du har gällande dina personuppgifter, och hur du kan kontakta oss i dataskyddsfrågor.

Du får gärna vår integritetspolicy där vi mer utförligt beskriver hur vi behandlar (t.ex sparar) och skyddar dina personuppgifter, plus vilka rättigheter du har och hur du utövar dessa.

Användning av information
Den information vi samlar in från dig kan användas för att:

• Berättar våra nyheter till dig.
• Kontakta dig via e-post och göra din upplevelse personlig och ditt behov genom vår webbshopp www.nordicbutik.com 
• Administrera en tävling, ett erbjudande eller en undersökning.
• Ta fram och skicka för dig anpassad information och erbjudande till dig och dina sociala kanaler, baserat på dina tidigare köp.
• För att göra en return

Du kan när som helst välja att avregistrera dig.
Har du några frågor, funderingar kan du alltid kontakta vår kundservice.

E-handelssäkerhet
Dina inköp är säkra med oss genom Nordicbutik.com webbplats legitimera sig med ett SSL-certifikat. SSL-certifikat används för att kunna säkra en server, till exempel en webbserver eller en mailserver. För att kunna ta emot kortbetalningar på vår webbshopp nordicbutik.com är det obligatoriskt att inneha ett SSL-certifikat

Hur skyddar vi dina personuppgifter?
Vi lagrar dina personuppgifter i våra databaser som skyddas av fysiska, tekniska och processrelaterade säkerhetsåtgärder. All transport av kunddata sker krypterat över publika nät. Vi är de enda som äger de lagrade information och behandling av dina personuppgifter sker endast för de ändamål och på de grunder som anges i denna integritetspolicy.
Din personligt identifierbara information kommer inte att säljas, utbytas, överföras eller delas vidare till något annan företag, i något syfte, utan ditt samtycke, förutom då så krävs för att uppfylla en begäran och/eller överföring. 
Om du vill bli påmind om vilka tjänster du använder och därmed vilket/vilka avsnitt i denna integritetspolicy som är relevant(a) för dig är du välkommen att höra av dig till oss. Kontaktuppgifter finner du nedan samt under respektive avsnitt.

Utlämnande tiill tredje part
Vi säljer, handlar, eller på annat sätt överför, inte personligt identifierbar information till utomstående parter. Detta inkluderar inte betrodd trejepart som hjälper oss att driva vårt företag, med kravet att dessa parter godkänner att hålla informationen konfidentiell.

Avsluta prenumeration
Vi använder den e-postadress du förser oss med för att skicka information och uppdateringar som angår din beställning, enstaka nyhetsbrev, relaterad produktinformation, mm. Du kan när som helst välja att avregistrera dig.

Lagringstid
Personuppgifterna ska gallras 3 månader efter avslutat kundrelation, eller avslutat sammarbetspartner mellan leveranstörer om personuppgifterna or organisationnummer, ej är nödvändiga för rättslig förpliktelse eller allmänt intresse, eller annan laglig grund där ändamål för behandling kvarstår.

Samtycke
Genom att använda våra webbshop www.nordicbutik.com eller våra tjänster godkänner du vår integritetspolicy

kontaktuppgifter
AB SMADI INTERIOR & STUDIO

Faktura adress:
Korthållsstigen 1
831 32 Östersund

Kontor & Showroom
Besök adress: Biblioteksgatan 16C
83134 Östersund-Sverige 

Telefon: +46 (0)70 226 73 52
Kontakt person: Cathy Dillner

www.nordicbutik.com

Organisationsnummer: 556813-1188
Momsregisteringsnummer: VAT-NR SE556813118801