Hem » KAMPANJER » BLACK FRIDAY DEALS
BLACK FRIDAY DEALS

Några varor från BLACK FRIDAY DEALS

 

 

Black Friday kampanj fokuserar på våra värderingar och egenskaper. För skapandet och valet av våra produkter och leverantörer. Bakom varje produkt finns en berättelse om kvalitet, material och arbete.

Passa på att fräscha upp ditt hem med sköna och snygga möbler, heminredning som fåtöljer, fotpall, stativ till brickor, unika hyllor, etc. Möbler och heminredning finns i klassiska färger som vit, svart, grå och brun till lyxiga och klassiska hem.

Under Black Friday erbjuder vi på NordicButik.com och vår Studio mängder av erbjudanden och rabatter. Följ oss och håll utkik på Nordicbutik.com, Facebook, Instagram och våra nyhetsbrev.

Black Friday laddar vi upp med bra erbjudanden online och i vår Studio i Östersund. Du kommer att kunna hitta mängder av prissänkta produkter och du har möjlighet att hitta klassiska design möbler som fåtöljer, fotpallar, hyllor, lampor, sidobord, väggbonader, inredning till servering som muggar, brickor, kökshanddukar, vaser mm. Vi kommer att uppdatera med nya erbjudanden under hela kampanjen till dig för att göra en bra deal.

Black Friday i vår Studio Östersund
I år ska vi kunna erbjuda möjligheter att köpa och fynda samtidigt i vår Studio på Biblioteksgatan 16C.

Vad är Black Friday?
Black Friday kommer ursprungligen från USA, Philadelphia på 60-talet och är alltid efter amerikanska Thanksgiving. Vilket är i fjärde torsdagen i november. Datum varierar från år till år.
Trenden spreds till hela USA. Det finns också en teori om att namnet betyder försäljningssiffror, att röda minusförsäljning siffror förvandlas till svarta plusresultat. I dag är Black Friday USAs största shopping readag.

När är Black Friday?
I år 2023 infaller Black Friday fredagen den 24 november.

Black Friday i Sverige
I Sverige kom trenden ungefär 2013 då flera svenska butiker och e-handel kom med speciella erbjudanden. Black Friday har sedan dess växt snabbt.

Tips till planering av dina inköp för att kunna ta del av bra erbjudanden.

Starta i god tid. Det finns ingenting som hindrar dig att planera i tid.
Gör en lista på vad du ska köpa och till vilka personer om det är tex julpresenter.
Jämför alla priser hos butiker och bevaka priserna samtidigt.
Se om kampanjpriset är bra med hjälp av prishistoriken.
Gör en budget på hur mycket du kan handla. Och håll dig fast vid den summan!
Ta reda på köpevillkoren hos butiker. Du bör alltså ta reda på butikens villkor innan du köper något för ev byte, retur. Viktig att ha längre öppet köp om det julpresenter.
Ha koll om butiker har säker betalning. Finns olika betalningsmetoder, kort, faktura, swish?
Kolla om butiker har synligt företags kontaktuppgifter. Detta är jätteviktig information till dig som kund så du kan nå butiker vid ev behov via email, inklusive telefonnummer.
Använd sociala medier. Det är lätt att ha koll på priser, erbjudanden, kampanj genom Facebook, Instagram, samtidigt du följer dina favoriter inlägg.
Billigt är inte alltid bra! Välj material av bra kvalité som håller länge.
Handla hos butiker med schysta varumärken. Under varje produkt finns någon som har jobbat i produktion.
Handla ej onödigt! Målet när du köper på Black Friday är att hitta de bästa erbjudandena på produkter som du behöver och inte spendera för mycket. Då sparar du pengar och sparar miljön vilket är det bästa som du kan göra!