Om vår webbshop Nordicbutik

Roligt att du har hittat oss genom vår nya webbshop Nordicbutik.com 

Detta innebär att alla ordrar, beställningar och bekräftelser etc går genom vår webbshop nordicbutik.com, men vi fortsätter att fakturera som vanlig genom Smadi Design.

Om du har några funderingar är du välkommen att kontakta oss.

Historia 

Smadi Design grundades i Sverige 2010 av Cathy och Per-Erik Dillner och den första kollektion presenterades i januari 2014 på Formex-mässan.

Från börjar av starten var varumärkesvisionen att skapa hållbara och kvalitativa produkter att njuta av i många år och varumärket fortsätter med samma vision.

Smadi Designs kollektioner är en hyllning till livet och naturen. Våra livfulla tyger, stilfulla möbler och glada accessoarer har flera syften. De ska vara anpassningsbara och de ska hålla över tid, både i stil och kvalitet.

Smadi Design väcker arbetslusten genom att pigga upp sinnet med färger och mönster och former på våra möbler, textilier och accessoarer. Kombinationen av svensk funktion, stil och kvalitet ska ge mervärden och öppna nya dimensioner. Vi vänder oss till Er som insett behovet av färg och form för att skapa en viss atmosfär på ett kontor eller i andra offentliga miljöer. Vi vänder oss självklart även till dig som jobbar hemma och behöver en design för både trivsel och jobbskärpa.

Smadi Design väcker livslusten genom att vara anpassningsbar. Våra möbler, textilier och accessoarer är till för ett hem i ständig förändring. Våra former, mönster och färger blåser liv i mindre ytor och ger hemmet energi. Smadi Design firar livet, vardagens bestyr och vår vackra natur. Design för hjärta och hjärna.

Smadi Design är en förkortning och också hyllning av våra barns namn Sebastian, Mattias och Andreas Dillner.

Cathy Dillner, designern bakom Smadi Design

Sydamerika möter Skandinavien

Bakom Smadi Design står designern Cathy Dillner med sina rötter i djungeln i det färgsprakande Peru. När hon flyttade till Sverige tog hon med sig kärleken till glada färger, livsglädje, värme och energi. Med inspiration från svenska traditioner och naturen i Cathys nya hemtrakt, vinterstaden Östersund, skapar hon mönster och möbler med impulser från båda världarna. Alltid med en historia.

Vår motto: "Glädje och funktion för hem och kontor"

South America meets Scandinavia

Cathy Dillner has her roots in the jungle of the colorful country of Peru. When she moved to Sweden she brought her love for color, life, warmth and energy. With inspiration from nature and Swedish tradition, Cathy's new home town, the wintercity of Östersund, she creates patterns and furnitures with impulses from both worlds.