OM BUTIK 

Du har tagit dig till NordicButik.com, hoppas att du njuter av ditt besök!
Vår butik har utvalda kollektioner av skandinaviska varumärken som vi hoppas kommer att bli dina favoriter och dina allierade när det kommer till heminredning. Precis som när den här drömmen startade handlar NordicButik om stilfulla och unika hållbara produkter, menade att hålla länge och att bli det där speciella som kommer och går från generation till generation.

Vi har samlat otroliga varumärken för att ge dig en mängd olika val och som kommer att fylla ditt hem med utsökt dekoration, möbler och tillbehör för alla rum. Låt oss presentera dig för dem.

Smadi Interior & Studio, starten på vår resa och vårt eget varumärke, är här för att ge dig nordiskt inspirerade produkter fyllda med mönster, färger och texturer, som kommer att ge ditt hem det traditionella men samtidigt den typiska skandinaviska känslan. Du hittar Smadi Interiors design som tex. lampor, möbler, kök & dukning och heminredningsprodukter.

Miljögården Design är en av Sveriges största grossister av möbler och inredning och är här för att hjälpa dig skapa vackra och rustika miljöer. Du kan hitta deras produkter som lampor, möbler och heminredning.

Som en del av vår lampsektion har vi även Örsjö Belysning, och letar du efter skandinaviska stilen och speciella lampor som sticker ut så kommer deras produkter att passa perfekt. Ett svenskt varumärke som lyser upp många hem.

När vi flyttar till möbelsektionen ger vi dig tre varumärken som kombinerar mysighet, hållbarhet, elegans och värme. Cuero Design, BE Design & Wikholm Form. Tillsammans med Smadi Interior erbjuder dessa märken dig kuddar, soffbord, korgar, hyllor, fåtöljer och fotpallar tillverkade i en mängd olika tyger, färger och stilar så att du kan välja den som passar bäst med atmosfären och stil i ditt hem.

När det gäller hållbarhet och miljö var Återbrukshyttan den första att återbruka tomflaskor och producera nya varor som tex nöt- mjölk kanna, vaser mm.

Falu Ljusstöperi erbjuder dig unika och handstöpta ljus perfekta för både vardag och helg med mys.

Formverket Design erbjuder dig funktionella kökshanddukar med budskap. Till exempel, vill du lära dig Jämska eller allt om olika typer av ölsorter samtidigt som när du lagar mat. Kolla in våra kökshandukar.

Florys a Swedish history är färgglad och skandinavisk design som värmer dig med sina ullfiltar och retro inspirerat porslin.

Är du minimalist och gillar svart färg då är Anneli Palmqvist design produkter nått för dig. Ex med sina ljuslåda Britt som du själv fyller med delar efter säsong eller egen stil och skapar mys hemma, eller deras hängande ljusstake från tak eller vägg.

Söker du kvalitativa ullplädar och ullfiltar med svensk historia då är Kerstin Landström design ett måste för dig! Kerstin hämtar sin inspiriation från svenska landskap och gamla arkiv.

Vi hoppas att du njuter av din tid här med oss lika mycket som vi gör, och där vi försöker få den här webbshopen speciell just för dig!