BETALSÄTT

 

                    

Kontokort du kan betala dina varor på Smadidesign.com med VISA, MasterCard och Eurocard. Det är kostnadsfritt att betala med kontokort!

PayEX skyddar din information PayEX är ett svenskt företag som hanterar online-verifiering av kreditkort på ett säkert sätt. När du fyllt i dina kortuppgifter krypteras kontokortsnumret direkt. Kommunikationen till PayEX-servern går via en krypterad direktförbindelse (https). När sedan din information skickas till banken används bankens säkerhetssystem.

Vid betalningen är det alltså två kommunikationsvägar som skyddas:

1. Kommunikationen mellan slutkonsument och PayEx

2. Kommunikationen mellan PayEX och banken.

För kommunikationen mellan slutkonsument och PayEX används SSL-kryptering. PayEX använder sig kryptering med SSL 128-bitar. Det betyder att du dels kan vara säker på att du är uppkopplad mot just PayEX server, och dels att ingen annan än PayEX kan se din information.

I kommunikationen med bankerna använder PayEX samma säkerhetssystem som används av bankerna vilket garanterar den högsta säkerheten. För mer information besök www.payex.se

 

 

 

Faktura bara i Sverige. Via PayEx (f.d. Kreditor) erbjuder vi dig att betala din beställning med faktura. En snabb kreditupplysning görs i samband med din beställning och du får direkt besked om du blivit godkänd.

Betalningstid är 14 dagar!

Tänk på att du måste fylla i rätt adress och postnummer när du blir medlem för att ditt fakturaköp ska bli godkänt. Kostnad 29 SEK avgift.

 

Direktbetalning bara i Sverige Att betala med direktbetalningar är både enkelt och tryggt. Du dirigeras om till din banks hemsida och utför köpet därigenom. Med andra ord betalar du på samma sätt som du betalar dina räkningar. Alla som är betalkunder på någon av ovanstående banker kan använda sig av detta betalsätt. Att betala via direktbetalning är kostnadsfritt. Direktbetalningar via bank sköts av PayEX som uppfyller marknadens främsta säkerhetsstandard PCI DSS.

 

 

Klarna Checkout
Med Klarna checkout erbjuder vi dig att betala din order först när du mottagit din beställning. En perfekt service som tillåter dig att kontrollera varorna innan du betalar för dem. Fakturan skickas till din angivna mejladress så fort ordern har lämnat vårt lager.

Betalningstid är 14 dagar!

 

Klarna delbetalningslösningar - Dela upp, betala lite varje månad.

För betalningar från ett svenskt konto är betalningsmottagare:

Klarna/Nordea Finans Sverige AB (publ)
Plusgiro: 417 32 02-5 Bankgiro: 264-9515

För betalningar från ett utländskt konto gäller:

IBAN: SE45 8000 0814 7192 3147 3357
BIC/SWIFT: (Swifadress) SWEDSESS

 

PayPal det är smidigt, tryggt och säkert att betala på nätet med PayPal. Betala smidigt och säkert med bara din e-postadress och ditt PayPal-lösenord. Nu slipper du skriva in ditt kortnummer! Läs mer under:

https://www.paypal.com/se/webapps/mpp/home